Garage De LIM: alle diensten voor uw wagen

Garage De LIM Mercedes wil voor al zijn klanten niet alleen een aantrekkelijk aanbod voertuigen aanbieden, maar ook een sterke partner zijn op het vlak van diensten. U kunt bij ons dan ook terecht voor een divers pakket services voor uw wagen en om uw mobiliteit te verzekeren.

Lees meer over ons

Mercedes-Benz Erkend Servicepunt

Een excellente service zit hem in de details, en uw Mercedes is bij Garage De LIM Mercedes als Erkend Servicepunt Mercedes-Benz dan ook in goede handen. Daarmee heeft u namelijk de garantie dat onze onderhoudsbeurten en herstellingen aan strenge kwaliteitsnormen beantwoorden.

Stel ons een vraag

Onderhoud volgens het boekje

Een regelmatig onderhoud volgens de regels van de kunst helpt de veiligheid van uw wagen, zijn waarde én uw mobiliteit behouden. Ons professioneel opgeleid onderhoudspersoneel beschikt over alle knowhow en speciale tools en werktuigen om elk onderhoud op topniveau uit te voeren.

Plan een onderhoud in

Carrosserie

Liep uw wagen blikschade op of zijn er andere werken aan nodig? Ons ervaren carrosserieteam doet alle carrosserie- en spuitwerk en voert zowel kleine als grote herstellingen uit. Als carrosseriebedrijf zijn we erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen. Wij herstellen bestelwagens, personenwagens, motoren en aanhangwagens van alle merken.

Maak een afspraak

Diverse diensten, één partner.

Afspraak, onderhoud, informatie over ons aanbod of een andere vraag: hoe kunnen we u helpen?

Onderhoud   Waarom wil je een afspraak maken?

   :

   :

    Het chassisnummer kan je vinden op je inschrijvingsbewijs

    :

    :    Let op: bij het versturen van het formulier doe je een aanvraag voor een onderhoud. Wij contacteren u altijd nog telefonisch voor de afspraak
    te bevestigen.