Directiewagens van De LIM Mercedes: tweedehands topkwaliteit

KOOP UW MERCEDES DIRECTIEWAGEN BIJ DE LIM UIT EEN RUIM AANBOD PRACHTWAGENS VOOR DE BESTE PRIJS EN MET PERSOONLIJK ADVIES

Graag snel een ‘nieuwe’ wagen die perfect is voor u? Kies uw zo goed als nieuwe Mercedes-Benz wagen of Mercedes Van bij De LIM Mercedes uit een ruim aanbod aan de beste prijs.

Stuk voor stuk eersteklas Mercedes-Benz certified: prachtige tweedehandse auto’s die enkel in de prijs met een nieuwe verschillen en met gegarandeerde kwaliteit en directe beschikbaarheid als extra’s

BIJ DE LIM KRIJGT U SLIM MEER AUTO VOOR UW GELD!

Bij De LIM Mercedes krijgt u de allerbeste wagen voor uw budget. Zo is er de hoogstaande kwaliteit die alle Mercedes Benz wagens en Mercedes Vans kenmerkt. Dé garantie voor duizenden kilometers zorgeloos en comfortabel rijden.

Welk voertuig u ook zoekt, De LIM heeft vast wel dé wagen die perfect beantwoordt aan al uw wensen op het vlak van design, comfort, luxe, prestaties én prijs. Maak uw persoonlijke keuze uit een groot aanbod zorgvuldig geselecteerde kwaliteitswagens.

01

BUITENGEWOON AANBOD BÍNNEN UW BUDGET

Familiewagen of bedrijfswagen, sportieve stadswagen of stoere SUV? Welke vakjes u ook wil aanvinken voor uw Mercedes Benz wagen of Van: bij De LIM Mercedes kunt u kiezen uit een ruim gamma wagens. Reken maar dat u maximaal véél auto voor zéér weinig geld krijgt!

02

ERKEND SERVICEPUNT: KWALITEIT GEGARANDEERD

Als Erkend Mercedes Servicepunt gebeurt elk onderhoud volgens strenge kwaliteitseisen. In onze werkplaats en carrosserie-afdeling doen we vakkundig herstellingen en plaatsingen (voorruit, audio, alarm, navigatie, plaatsen en vullen airco, uitlijnen banden).

03

PERSOONLIJKE AANPAK EN OPLOSSINGEN OP MAAT

De LIM Mercedes engageert zich voor een professioneel aanbod, een persoonlijke service en een respectvolle benadering. Met offertes en advies op maat, een ervaren team, een grote flexibiliteit en klantvriendelijke omkadering zoeken we optimale oplossingen voor elke mobiliteitsuitdaging.

De LIM Mercedes staat startklaar voor u

Afspraak, onderhoud, informatie over ons aanbod of een andere vraag: hoe kunnen we u helpen?

Onderhoud   Waarom wil je een afspraak maken?

   :

   :

    Het chassisnummer kan je vinden op je inschrijvingsbewijs

    :

    :    Let op: bij het versturen van het formulier doe je een aanvraag voor een onderhoud. Wij contacteren u altijd nog telefonisch voor de afspraak
    te bevestigen.