Garage De LIM, 65 jaar topservice op de teller

Met wortels die teruggaan tot 1957 is Garage De LIM een zeer ervaren garagebedrijf en familiale KMO in het hart van de Oosterkempen. Vanuit onze Mercedes en Opel showrooms te Balen en onze ateliers in Balen en Mol willen we aan elke klant voertuigen en diensten aanbieden die zowel de professionele als particuliere mobiliteitsbehoeften vervullen. Daarbij gaan we telkens volgas voor kwalitei.

bekijk onze diensten
01

Compleet aanbod en totaalservice

Het is de ambitie van Garage De LIM om zijn klanten een totaalservice aan te reiken op het vlak van mobiliteit. Zo kunnen ze bij ons terecht voor de aankoop van een personen- of bedrijfsvoertuig met een compleet aanbod, het onderhoud of de herstelling – zowel mechanisch als koetswerk – van hun voertuig en voor diverse aanverwante diensten.

02

Sleutelen aan elk detail

Hoe we het vertrouwen van onze klanten verdienen? Door te sleutelen aan elk detail van onze werking. Onder meer door correcte offertes op maat, feilloze service, een klantvriendelijk onthaal en professioneel advies te bieden, oplossingsgericht te werken met respect voor onze klant, en te zorgen voor de beste professionele omkadering van onze medewerkers.

03

Kwaliteit gegarandeerd én gecertificeerd

Al sinds ons ontstaan streven we naar de hoogste kwaliteit. Zo werd Garage De LIM een Erkend Servicepunt voor Mercedes, officieel Opel Concessiehouder en een erkende carrosserie voor alle merken. Verder beschikken we over het ISO 9001 kwaliteitscertificaat en het New Avicar Plus certificaat, en zijn we een erkende Traxio Carrosserie en lid van Certified First Network.

Gedreven door kwaliteit sinds 1957

Sinds Jan Cornelissen in 1957 in Mol begon met Garage De LIM is de bestemming steeds dezelfde gebleven: elke klant de best mogelijke service bieden voor zijn wagen en zijn mobiliteit. Het werd een opmerkelijke rit vol ambitie, ondernemerszin en vakmanschap met een gedreven team toegewijde medewerkers, talrijke trouwe klanten en sterke automerken als passagiers. Als echt familiebedrijf hechten we veel belang aan kwaliteit, persoonlijke service en respect voor collega’s, klanten en leveranciers. Elke dag opnieuw sleutelen we samen aan Garage De LIM om klaar te zijn voor de volgende 65 jaar.

maak een afspraak
19
57
1957
59
59
81
81
20
08
2008
12
12
13
13
14
14
16
16
22
22

Onze motor, dat bent u.

We staan graag tot uw dienst. Interesse in een wagen, een afspraak of onderhoud boeken, of wil u meer info? Laat het ons weten.

Onderhoud   Waarom wil je een afspraak maken?

   :

   :

    Het chassisnummer kan je vinden op je inschrijvingsbewijs

    :

    :    Let op: bij het versturen van het formulier doe je een aanvraag voor een onderhoud. Wij contacteren u altijd nog telefonisch voor de afspraak
    te bevestigen.